Fjellklatring og rappellering

- Special Offer -

Klatring er en aktivitet som får barnet frem i oss alle – trangen til å klatre høyt til topps er (vanligvis) kun begrenset av frykten for eller viten om de eventuelle konsekvenser av å mislykkes.

rapelling 2Våre erfarne instruktører eleminerer disse negative elementene og sørger for at du kan glede deg ubetinget over selve klatreopplevelsen. Best Adventures tilbyr ulike nivåer av klatring – også samtidig på samme fjellside. Dette gjør det mulig for grupper med ulik erfaring seg imellom å ha det moro sammen. Klatring er dessuten en perfekt familieaktivitet, der alle har det kjempegøy mens man utfordrer hverandre og seg selv. Boltede ruter der man kombinerer bruk av bolter, «nuts» og «»friends» er tilgjengelig for de mer erfarne klatrere.

Beliggenhet

Klatring og rappellering foregår i Øvre Eidfjord. Vi møtes foran Best Adventures shop’en, og vi anbefaler at man er der ca. 5 – 10 min. i forkant.

Praktisk informasjon

Ha på vanlig klær, men helst stoff som kan strekke seg. Bruk / leie av klatresko og annet spesialutstyr er inkludert i prisen.

  • Vanskelighetsgrad: Lett / moderat
  • Varighet: 3 t.
  • Min. age: 7 år
  • Pris: NOK 350,- p.p

Se listen af aktiviter her Klikk her

Se listen af aktiviter her