Skreddersydde løsninger for grupper

- Special Offer -

Venner og familier

Om du reiser på tur med vennene dine for å oppsøke spennende aktiviteter eller om du planlegger et slektstreff i Eidfjord, så kontakt oss og hør hva vi kan tilby. Mange av aktivitetene våre er svært populære til utdrikningslag og i forbindelse med alle de andre spesielle leiligheter man med glede husker tilbake på, nettopp fordi noe helt spesielt ble arrangert !

Team Building / Event

Virksomheter som ønsker de beste løsninger innen Team Building / Eventplanlegging vil også finne hva de søker hos Best Adventures. Vi sikrer at arrangementet blir en sukses. Ikke nokk med at aktivitetene i seg selv er kule – enda bedre er det at både firma og medarbeidere vokser med utfordringene og de erfaringene man tar med seg hjem fra Eidfjord.

Skolegrupper og Student Camps

Vi arrangerer også internasjonale Student Camps pakket med action, skoleopphold med fokus på natur- og miljøhensyn samt dagsturer / enkeltaktiviteter for skoleklasser som kun har få dager til rådighet i Eidfjord.

Turoperatører / DMC

Er du TOP eller DMC som ønsker en profesionell leverandør med erfaring i å ha store grupper på aktiviteter såvel som evnen til å levere et helt spesielt VIP-opplegg til en liten eksklusiv gruppe, kan vi tilby spennende løsninger i begge ender av skalaen.

Cruise – shorex supply

I tillegg til dette leverer vi aktive, naturbaserte shore excursions til cruisemarkedet. I overensstemmelse med filosofien vår foregår aktiviteteene i lokalområdet, kun 1 min. gang – 5 min. kjøring fra cruisekaien. Verdifull ferietid blir således ikke brukt på lang transport / transfer.

So whatever your needs may be – do not hesitate to contact us !

Se listen af aktiviter her Klikk her

Se listen af aktiviter her