Blåistur på Buerbreen, Folgefonna

- Special Offer -

Bli med på en fantastisk tur til en av Norges mest unike isbreer: Folgefonna. Få deg en uforglemmelig breopplevelse på Buerbreen, en brearm av Folgefonna, kun 5 km fra Odda.

BreturTuren starter på Buer med en spektakulær marsj opp til brekanten, samt en spennende elvetraversering. Under vandringen på selve breen vil vi få oppleve den magiske blåisen. Her kan vi også teste vår indre adrenalin-junkie med isklatring i de glitrende og fantastiske sprekkene. Turen gjennomføres med dyktige instruktører og topp spesialutstyr. Så hvis du ønsker å tenke tilbake på årets mest unikke ferie- eller fritidsaktivitet er dette turen å velge!

Beliggenhet

Breturen foregår i Folgefonna Nasjonalpark (Buerbreen) ca 5 km. fra Odda. Vi møtes på Odda Camping hvor gruppen samles, og kjører herfra samlet til P-plassen i Buerdalen, hvor selve turen starter fra.

Praktisk informasjon

Vær oppmerksom på, at dere skal kjøre i egen bil de 5 km. fra Odda Camping til Buerdalen. Be om å få tilsendt vår Pakkeliste når dere booker.

  • Vanskelighetsgrad: Moderat / krevende. Ingen tidligere erfaring nødvendig, men aktiviteten er fysisk krevende, så deltakerne bør være i stand til å vandre i fjellet en hel dag.
  • Varighet: ca. 8 t.
  • Min. alder: 15 år
  • Pris: NOK 1050,- p.p.

Se listen af aktiviter her Klikk her

Se listen af aktiviter her