Havkajakkpadling - ALL TOURS

- Special Offer -

IMG_1860

Tidlig vår-kajakk

Havkajakkpadling med ekte Viking atmosfære

Å padle havkajakk tidlig på våren er nesten an magisk naturopplevelse. Turen byr på en kombinasjon av padleinstruksjon og storslått sight seeing med kajakkinstruktøren som guide.

Se mere

IMG_1835

Klassisk 3 timers tur

Havkajakkpadling med forbløffende fjordlandskap

Å padle havkajakk på fjorden er en fantastisk naturopplevelse. Turen byr på en kombinasjon av padleinstruksjon og storslått sight seeing med kajakkinstruktøren som guide. Det er mulighet for å få se blant annet nise, sel – og noen ganger også havørn.
Se mere

Full day

Halvdagstur med utelunsj

Havkajakkpadling med forbløffende fjordlandskap

Å padle havkajakk på fjorden er en fantastisk naturopplevelse. Turen byr på en kombinasjon av padleinstruksjon og storslått sight seeing med kajakkinstruktøren som guide. På denne turen er en lett utelunsj inkludert.
Se mere

DSCN1133

Heldagstur med utelunsj

Å padle havkajakk på fjorden er en fantastisk naturopplevelse. Turen byr på en kombinasjon av padleinstruksjon og storslått sight seeing med kajakkinstruktøren som guide. På denne turen er en lett utelunsj inkludert. Vi padler noe lengre enn på den klassiske 3-timersturen, og etter et par timers padling stopper vi opp og spiser lunsj på en avsides og beskyttet plass på den annen side av fjorden. Det er mulighet for å få se blant annet nise, sel – og noen ganger også havørn.
Se mere

IMG_1850

2 og 3 dagers turer

De beste kajakkopplevelser på fjorden  over flere dager.

Vi har nøye utvalgt rutene, planlagt logistikken og valgt de beste stedene å se på veien – alt sammen for å sikre dere en utrolig opplevelse uten å skulle bruke tiden på selv å planlegge og booke andre steder enn her.

Se mere

eskimorulle

Eskimorulle  – Specialkurs

Har du allerede noe erfaring med å padle havkajakk og godt kunne tenkt deg å lære den spesielle teknikk for å lykkes med en eskimorulle, så er dette kurset for deg!

Se mere

om os2

Kano utleie

Vi leier ut stødige kanoer med plass til max. 2 voksne og 1 barn pr. kano. Av sikkerhetshensyn anbefaler vi alltid å padle tett på kysten..

Se mere

Se listen af aktiviter her Klikk her

Se listen af aktiviter her