Havkajakkpadling med forbløffende fjordlandskap

- Special Offer -

Å padle havkajakk på fjorden er en fantastisk naturopplevelse. Turen byr på en kombinasjon av padleinstruksjon og storslått sight seeing med kajakkinstruktøren som guide. Det er mulighet for å få se blant annet nise, sel – og noen ganger også havørn.

Best Adventures tilbyr padleinstruksjon for begynnere såvel som de litt mer erfarne. Velg mellom en halv dag eller en heldagstur. På dagsturen er det inkuldert en BBQ lunsj. Uansett hvilken kajakktur du velger, vil du være sikker på å bli dypt imponeret av det overveldende fjordlandskap med fjell som hever seg majestetisk mot himmelen.

Beliggenhet

Begge havkajakkturer foregår på Eidfjorden og inn i Simadalsfjorden, allerinnerst inne i Hardangerfjorden. Siden Simadalen er urtolig smal med stupbratte fjell til begge sider, får man den ultimative fjordfølelse på våre kajakkturer. Dessuten er Simadalsfjorden godt beskyttet mot annen ferdsel, så den autentiske fjordfølelsen vil ikke bli spolert av annen voldsom motorisert trafikk på vannet.

Praktisk informasjon

Instruktøren møter gruppen direkte ved fjorden, rett utenfor COOP supermarked i sentrum av Eidfjord. Vi anbefaler at man er der ca. 5 – 10 min. i forkant. Be om å få tilsendt vår Pakkeliste når dere booker.

Vanskelighetsgrad: Lett / moderat – tidligere erfaring ikke nødvendig.
Varighet: 3 t.
Min. alder: 10 år (barn 10 – 14 år – max. 1 barn pr. voksen)
Pris: VOKSEN: NOK 590,- p.p. BARN: NOK 450,- p.p.

Varighet: 6 t. BBQ lunsj ute er inkludert.
Min. alder: 10 år (barn 10 – 14 år – max. 1 barn pr. voksen)
Pris: VOKSEN NOK 1150,- p.p. BARN: NOK 1000,- p.p.

Se listen af aktiviter her Klikk her

Se listen af aktiviter her