Om oss

- Special Offer -

Ikonisk Natur og Opplevelse

Beliggende i hjertet av fjord-Norge har vi direkte tilgang til noe av det mest særegne norske natur som er.
Bli med Best Adventures på guided kajakktur på Hardangerfjorden eller prøv elvepadling eller kanskje rafting på elvene i Eidfjord…etterpå kan du ta deg en spektakulær vandretur på Hardangervidda, Nordeuropas 3. største høyplatå, beliggende i Hardangervidda Nasjonalpark.
På breturene våre tar vi deg med til nabo-nasjonalparken, Folgefonna Nasjonalpark. Og som en fin dagstur er Trolltunga ikke mer enn 80km unna, så vi føler oss sikre på, at vi kan slukke enhver tørst etter outdor opplevelser ut over det vanlige.

Sikkerhet og Instruksjon

Din sikkerhet er av ytterste viktighet for oss. På alle våre turer har vi derfor med erfarne guider / instruktører som sørger for, at alle har fått den fornødne instruksjon og kunnskap for å klare enhver aktivitet – det være seg rafting, klatring, elvepadling eller isklatring i bresprekker – føler du deg sikker, og vet at du kan stole på utstyret ,er det garantert at du vil få en opplevelse på et høyere nivå.
Siden aktivitetene våre er naturbaserte, spiller været en avgjørende rolle når vi planlegger dagens aktiviteter. Vi følger alltid værforholdene nøye, og instruktørene utfører aktivitetene ut ifra værutsikt og prognoser samt egne erfaringer, slik at vi aldri går på kompromis med gjestenes sikkerhet.

Best Adventures Sine Basisverdier

Å være velsignet med noe av Verdens flotteste natur forplikter! Best Adventures føler et stort ansvar for å levere aktiviteter der vi ikke etterlater dype spor i naturen.
Beliggenheten vår er spesielt utvalgt for å møte tidens krav om å redusere CO2 utslipp. Aktivitetene våre er derfor i gangavstand, slik at motorisert ferdsel minskes mest mulig.
Vi tilbyr unikke naturbaserte opplevelser – der du SELV er motoren ! Bærekraftig turisme (også benevnt ØKO-turisme) er den eneste måten vi kan sikre , at disse flotte naturbaserte opplevelsene kan deles med våre barnebarn og videre fremover…
Ta miljømessig ansvar, velg grønnt, og bli med oss på våre uforglemmelige turer.

Bred vifte av Aktiviteter

Eventyret ditt starter her ! Best Adventures tilbyr en fantastisk vifte av ulike aktiviteter. Alt fra utrolige blåis turer på bre til fredfylt kajakkpadling på de majestætiske norske fjorder – og selvfølgelig en masse andre spennende fjell- eller vannsportsaktiviteter herimellom.
Siden Best Adventures er et Multi Aktivitetsselskap er vi i stann til å tilby egne instruktører og eget utstyr til samtlige aktiviteter.
Uansett om du er på jakt etter en rolig og naturskøn opplevelse eller en aktivitet der adrenalinen pumper, har du kommet til rette stedet. Kontakt oss og få en oppleevelse for livet.